UBS biedt de introductiecursus Business Control & Accounting kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introductiecursus Business Control & Accounting? Meld u dan aan en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox). Aanmelden kan via de 'tab inschrijven' (bovenaan de menubalk) of hiernaast bij 'aanmelden. Veel succes met de cursus!

Inhoud van de cursus

Hoe leg je uit waar de meerwaarde van een goed functionerende finance afdeling in zit? Wil jij beter begrijpen wat controllers en de afdeling finance doen? Volg dan deze introductiecursus! Met deze kennis word je een betere controller of ga je controllers en andere financials beter begrijpen bij wat ze doen én kan je hierover beter het gesprek met hen aangaan.

Onderwerpen

Tijdens deze introcursus neem ik je mee in hoe je naar de financiële functie, een financeteam en controllers in het bijzonder kan kijken en hoe dit gaat helpen om de rol en positie van finance te bepalen. Dit gaat je direct helpen om het gesprek aan te gaan met collega’s van zowel binnen als buiten de financiële functie, hoe je waardevoller kunt zijn voor je eigen organisatie en hoe je kan bijdragen aan een business die in control is.

Vorm van de cursus

UBS biedt de introductietraining Business Control kosteloos aan geïnteresseerden aan. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. De introductietraining kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. Wilt u direct starten met de introductiecursus, vul dan uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox).

Voor wie is deze gratis cursus bestemd?

De introductietraining Business Control is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van Business Control & Management Accounting. De training is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een financiële achtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.


Persoonsgegevens


Inschrijven

Opleidersbeoordeling

8.1

Bron: Springest

Kosten:
Kosteloos

Onze cursuslocaties

UBS locaties

Met meer dan 15 locaties kunt u overal in Nederland terecht. Bekijk de locaties