UBS biedt de introductiecursus Business Development & Innovatie kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introductiecursus Business Development & Innovatie? Meld u dan aan en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox). Aanmelden kan via de 'tab inschrijven' (bovenaan de menubalk) of hiernaast bij 'aanmelden'. Veel succes met de cursus!

Inhoud van de cursus

Hoe geef je vorm aan het realiseren van nieuwe business? Nieuwe waardecreatie? Dit is meestal de vraag waarmee cursisten worstelen. Het ontbreekt vaak aan besef van wat er allemaal bij komt kijken om succesvol te kunnen zijn in business development en innovatie. En dit betreft niet alleen wat je kan ontwikkelen, maar vooral ook hoe je dit in jouw organisatie voor elkaar krijgt.

Onderwerpen

Tijdens deze introductiecursus Business Development & Innovatie krijg je een voorproefje van de toolkit waarover je kan beschikken om het succes van je business development en innovatie inspanningen te vergroten. Tevens staan we stil bij de randvoorwaarden van succes. Want om succesvol te kunnen zijn heb je wel een omgeving nodig die dit ondersteunt. Met deze kennis kun je gerichter bouwen aan een innovatie- en groeistrategie voor jouw organisatie. Nieuwsgierig ? Meld je dan snel aan.

Vorm van de cursus

UBS biedt de introductietraining Business Development & Innovatie kosteloos aan geïnteresseerden aan. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. De introductietraining kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. Wilt u direct starten met de introductiecursus, vul dan uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox).

Voor wie is deze gratis cursus bestemd?

De introductietraining Business Development & Innovatie is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van business development en business innovation. De training is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketing achtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.  


Persoonsgegevens


Inschrijven

Opleidersbeoordeling

8.1

Bron: Springest

Kosten:
Kosteloos


Overweegt u een opleiding? Neem contact op met UBS om uw leerbehoefte te bespreken. Bel ons via 030-2270497 of lees meer