UBS biedt de introductiecursus HR Analytics & Data Management kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin.

Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introductiecursus HR Analytics? Meld u dan aan en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox). Aanmelden kan via de 'tab inschrijven' (bovenaan de menubalk) of hiernaast bij 'aanmelden'. Bedankt alvast en veel succes met de cursus toegewenst!

Inhoud van de cursus

Als HR-professional wordt je tegenwoordig steeds vaker aangesproken op het kwantificeren van je toegevoegde waarde. Wat levert een opleidings- programma jouw organisatie nu eigenlijk precies op? En waarom zou er geïnvesteerd moeten worden in die nieuwe HR-module? Dit zijn belangrijke zaken die je met HR Analytics boven tafel wilt en kunt krijgen.

Onderwerpen

De introductiecursus leert je onder andere anders kijken naar het vakgebied HR Analytics. Het omhelst namelijk meer dan alleen cijfers genereren en rapportjes maken; het daagt uit tot een andere kijk naar de eigen organisatie en de rol die jij als HR-professional kunt vervullen om de organisatiedoelen te helpen bereiken. En: hoe databedrevener je als HR-professional bent hoe meer kans je maakt om als business partner serieus genomen te worden.

Vorm van de cursus

UBS biedt de introductietraining HR Analytics kosteloos aan geïnteresseerden aan. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. De introductietraining kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. Wilt u direct starten met de introductiecursus, vul dan uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox).

Voor wie is deze gratis cursus bestemd?

De gratis training Human Resource Analytics is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van hr analytics. De training is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of hrm-achtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.


Persoonsgegevens


Inschrijven

Opleidersbeoordeling

8.1

Bron: Springest

Kosten:
Kosteloos

Onze cursuslocaties

UBS locaties

Met meer dan 15 locaties kunt u overal in Nederland terecht. Bekijk de locaties