UBS biedt de introductiecursus Product Management kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introductiecursus Product Management? Meld u dan aan en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox). Aanmelden kan via de 'tab inschrijven' (bovenaan de menubalk) of hiernaast bij 'aanmelden'. Veel succes met de cursus!

Inhoud van de cursus

Als productmanager kom je veel uitdagingen tegen. Er zijn veel factoren die productsucces in de weg kunnen staan. Eén daarvan is gebrekkige kennis over productontwikkeling. Wil jij als productmanager deze valkuil vermijden? Volg dan de introductiecursus Product Management.

Onderwerpen

Tijdens de introcursus leer je hoe je meer waarde kunt toevoegen aan je product of dienst. Hoe kun je stappen extra zetten, zodat je voor je product een hogere prijs kunt vragen; en zodat klanten jouw product verkiezen boven de producten van concurrenten? Marketinggoeroe Philip Kotler heeft hiervoor een handig model ontwikkeld. Hoe meer bedrijven inzetten op alle productlevels van Kotler, hoe meer kans zij maken zich te onderscheiden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan deel aan deze gratis introductiecursus!

Vorm van de cursus

UBS biedt de introductietraining Product Management kosteloos aan geïnteresseerden aan. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. De introductietraining kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. Wilt u direct starten met de introductiecursus, vul dan uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox).

Voor wie is deze gratis cursus bestemd?

De introductietraining Product Management is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van business development en business innovation. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.


Persoonsgegevens


Inschrijven

Opleidersbeoordeling

8.1

Bron: Springest

Kosten:
Kosteloos


Overweegt u een opleiding? Neem contact op met UBS om uw leerbehoefte te bespreken. Bel ons via 030-2270497 of lees meer