UBS biedt de introductiecursus Verandermanagement & Leadership kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introductiecursus Verandermanagement & Leadership? Meld u dan aan en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox). Aanmelden kan via de 'tab inschrijven' (bovenaan de menubalk) of hiernaast bij 'aanmelden'. Veel succes met de cursus!

Inhoud van de cursus

Weet jij al hoe je je verandertraject gaat aanpakken? Nog steeds gaat 70 % van veranderplannen niet goed. En dat terwijl we meer moeten veranderen dan ooit tevoren! Dat leert ons de pandemie van het coronavirus in 2020. Dus waarom kunnen we dat niet in onze bedrijven? Wil jij bij die 30% horen die wel goed gaat? Volg dan deze introcursus over verandermanagement

Onderwerpen

Het doel van deze introcursus is u meer inzicht te geven in hoe de veranderbereidheid bij verandertrajecten verhoogd kan worden en hoe de weerstand verlaagd kan worden. Afgelopen jaren hebben bedrijven zich vooral gefocussed op het verbeteren van de efficiency en de effectiviteit van hun organisatie. Nu gaat de focus langzaam over op de medewerkers in de organisatie. Tijdens de introductiecursus zoomen we hier nadrukkelijk op in.

Vorm van de cursus

UBS biedt de introductietraining Verandermanagement & Leiderschap kosteloos aan geïnteresseerden aan. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. De introductietraining kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. Wilt u direct starten met de introductiecursus, vul dan uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox).

Voor wie is deze gratis cursus bestemd?

De introductietraining Verandermanagement & Leiderschap is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van change management. De training is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.


Persoonsgegevens


Inschrijven

Opleidersbeoordeling

8.1

Bron: Springest

Kosten:
Kosteloos


Overweegt u een opleiding? Neem contact op met UBS om uw leerbehoefte te bespreken. Bel ons via 030-2270497 of lees meer